MIKROPOX

Mikropox AS holder til i Sandnes på Jæren, men leverer til hele Norge. Våre fagfolk har mange års erfaring innen faget, og bistår med å finne den beste løsningen for akkurat ditt prosjekt.

Vi tilbyr alt fra totalrenovering av våtrom til legging av lager- og garasjegulv. Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg uansett om du ønsker at vi skal utføre jobben for deg eller du ønsker kjøpe produktene i vår nettbutikk og gjøre det selv.

Vi gjør gjerne alt i forbindelse med prosjektet ditt. Gjennom dyktige samarbeidspartnere har vi mulighet til å tilby alt innen rørlegging og elektro.

Kjøper du produkter fra oss så står du ikke på bar bakke. Gjennom vår førsteklasses kundeservice på telefon, e-post, sms og sosiale medier vil du alltid få svar på det du eventuelt måtte lure på underveis.

Med våre produkter er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan gjøres!

MULIGHETENE ER UENDELIGE
MIKROSEMENT HAR MANGE BRUKSOMRÅDER

BESØK OSS

Mikropox AS har lager og showroom i Stokkamyrveien 15 i Sandnes. Her han du se og kjenne på produktet og dermed få en bedre forståelse for utseende og kvalitet.

Kom gjerne innom oss for å få veiledning og råd når det gjelder løsninger.

Du kan også hente produkter hos oss.

Lager og showroom er kun åpent etter avtale. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å komme på besøk.

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

ØKONOMISK OPPUSSING AV BAD

Med mikrosement fra Mikropox kan du pusse opp badet kostnadseffektivt og raskt!

LES MER

Hvorfor velge Mikropox?

Erfaring

Våre fagfolk har mange års erfaring innen faget, og bistår med å finne den beste løsningen for akkurat ditt prosjekt. Vi har utviklet egne metoder og teknikker, noe som gir et svært godt resultatet.

Kvalitet

Vi tilbyr velprøvde kvalitetsprodukter som gir et godt resultat som varer over tid. Hos Mikropox bryr vi oss om det endelige resultatet.

Allsidighet

Mikrosement kan legges på de fleste underlag og benyttes både til heldekkende flater og som dekorativ effekt på f eks vegg, fasade, dører og møbler.

Prisgaranti

Hos oss får du markedets laveste pris. Finner du samme vare billigere på en annen norsk butikk eller nettbutikk, så matcher vi prisen!

Slitestyrke

Mikrosement har svært god slitestyrke og tåler vann og sterke rengjøringsmiddler. Underlaget tåler også støt svært godt.

Gjør jobben selv

Med vår ferdigblandede mikrosement er det enkelt å få et godt resultat når man legger mikrosement selv. Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg.

Ønsker du tilbud?

Send oss en forespørsel og motta et uforpliktende tilbud.

BE OM TILBUD